Ivan Čupić se vraća u reprezentaciju: ‘Sanjam zlato s Hrvatskom’

Foto: fah

Hrvatski rukometaši nakon deset mjeseci i srebra na Euru u Švedskoj vraćaju se na scenu, a u reprezentaciju se vraća i Ivan Čupić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nisam mislio da je moguće da se vratim u reprezentaciju nakon što sam se oprostio, ali sam u sebi vjerovao da bi se moglo dogoditi. Želio sam to. I sada sam sretan da je tako, da ću ponovo biti dio reprezentacije. Stavio sam se na raspolaganje i rekao što bude, bit će. Drago mi je da ću opet imati priliku igrati na velikoj sceni u najdražem dresu”, kaže za Sportske novosti.

“Rekao sam da sanjam zlato s Hrvatskom, jer je to jedino što nisam. Samo da je zdravlja, mogu odgovoriti na sve. Ovo mi je motiv plus”, zaključuje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.