Ivan Perišić u situaciji kao Luka Modrić kad je dolazio u Real: Zašto navijači na Old Traffordu reagiraju brutalno prema Hrvatu?

Foto: fah

Hrvatski reprezentativac i jedan od najboljih Vatrenih u posljednje dvije i pol godine Ivan Perišić na meti je Jose Mourinha i kultnog engleskog Manchester Uniteda, navodno za Perišića nude 50 milijuna eura, dok Inter traži 60. Naravno, radi se uglavnom o medijskim nagađanjima s obzirom kako je ljetni prijelazni rok tek za koji mjesec. U tijeku je ”priprema terena” za eventualni transfer, ispitivanja bila javnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljivo da informacija o dolasku Ivana Perišića na Otok nije dobro sjela navijačima Manchester Uniteda, barem ako je suditi prema prvim reakcijama na društvenim mrežama, uz dodatak kako su ipak društvene mreže vjerodostojne koliko i jedan dio hrvatskih medija. Tako jedan navijač na društvenim mrežama piše da će se ”ubiti ukoliko United dovede Perišića” te dodaje kako ”Hrvat nije ono što Manchester United treba.”

Drugi pak navijač piše: “Chelsea dovodi Lukakua i Sancheza, dok mi dovodimo Perišića. Nije ni čudno što smo šesti, zauvijek šesti…” Zaboravljaju navijači Manchester Uniteda da im ni skupi trener Jose Mourinho nije pomogao, pa čak ni slavom ovjenčani Zlatan Ibrahimović, koji je i sam zaključio da je ”Lukaku najbolji napadač u Engleskoj…”

Zanimljivo, situacija na Old Traffordu, barem ako je suditi po reakcijama jednog dijela navijača, nije naklonjena Perišiću, no, nije bila situacija naklonjena ni Luki Modriću kada je prije nekoliko godina iz Engleske dolazio na Santiago Bernabeu, naprotiv, dobar dio navijača Reala i dobar dio španjolskih medija, uključujući i Marcu, Luku su ”dočekali na nož”, no, vrlo su brzo shvatili koliko su zapravo pogriješili. Modrić je u kratkom vremenu postao jedan od zaštitnih znakova kraljevskog kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nadajmo se da će slično iskustvo proći kako Ivan Perišić u Manchesteru tako i navijači spomenutog kluba s Perišićem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.