Ivan Rakitić odlučio da želi završiti karijeru u Sevilli, hoće li ga Barcelona pustiti?

Foto: fah

Hrvatskom reprezentativcu, Ivanu Rakitiću, ugovor s Barcelonom, koja posrće u španjolskom prvenstvu te je sve dalje od obrane naslova, ugovor istječe za godinu dana. Hrvatski nogometaš navodno želi karijeru nastaviti u Sevilli, u klubu iz kojeg je prije šest godina stigao na Camp Nou, no, Barca ga navodno ne želi pustiti, barem ne besplatno, piše Mundo Deportivo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Quique Setien mu daje minute i samopouzdanje, no unatoč tome, Rakitićeva budućnost nije na Camp Nouu. Na kraju sezone Rakitić će imati sastanak s klubom iako se karte već znaju. Ostaje jedino pitanje hoće li ga Barcelona prodati i pokušati izvući 15 milijuna eura. Problem je što Sevilla taj iznos ne želi platiti”, navodi dobro obaviješteni Mundo Deportivo, inače blizak Barceloni te tvrdi kako Rakitić osjeća da situaciju ima pod svojom kontrolom. Naime, niti jedan klub ne želi izgubiti igrača besplatno ako bi na njemu koliko – toliko mogao zaraditi, u ovom slučaju desetke milijuna eura, pa tako ni Barcelona.

Podsjetimo, kako smo već spomenuli Ivan Rakitić je u Barcelonu stigao 2014. godine iz Seville u kojoj je proveo tri uspješne godine. Barca je Rakitića dovela za 18 milijuna eura, u klubu s Nou Campa hrvatski je nogometaš odigrao 305 utakmica te zabio 35 golova, a zabijao je i u finalu Lige prvaka te ukupno zabilježio 41 asistenciju. S Barcelonom je osvojio Ligu prvaka, četiri Kupa Španjolske te isto toliko naslova prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.