Ivan Rakitić: Radim kako bi što prije bio spreman, žao mi je što nisam sa svojim reprezentacijom

Foto: Facebook

Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić, koji zbog ozljede tetive u Barceloni trenira po posebnom programu, rekao je kako bi mu ovo trebala biti najbolja sezona od kada je 2014. godine došao u katalonski klub i da mu je žao što nije igrao protiv Kosova i što nije spreman za Finsku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Radim kako bih što prije bio spreman. Šteta se ovih dana ne mogu biti sa svojom reprezentacijom”, poručio je Rakitić preko društvene mreže Instagram. U četvrtak i petak je u Barceloninom sportskom centru vježbao po posebnom programu uz od ranije ozlijeđene Lionela Messija i braniča Samuela Umtitija.“Ovo je Barcelona, mislim da više od toga nije potrebno reći. Pritisak dolazi sam od sebe. Želim vjerovati sam u sebe da si mogu reći ‘Gledaj, dobro sam i želim igrati”, izjavio je Rakitić u petak u razgovoru za novine Sport sa sjedištem u Barceloni.“Svaki dan vježbam sa željom za igranjem i mislim da mi zasad dobro ide. Ovdje sam proveo dvije nezaboravne godine i želim nastaviti tako. Neka ovo bude moja najbolja godina”, istaknuo je 28-godišnji vezni igrač.

Rakitić je ove sezone postigao dva pogotka za španjolskog prvaka. “Naravno da sam sretan zbog toga, lijepo je zabiti i na taj način pomoći ekipi. No najvažnije mi je imati osjećaj da dobro radim stvari. S obzirom da mi je ovo treća sazona ovdje želim biti na maksimalnoj razini”, napomenuo je.Barcelona se nakon sedam kola nalazi na četvrtom mjestu s 13 bodova, dva manje od vodećeg Atlético Madrida.“Rast ćemo i ja želim biti dijelom toga. Idemo dobrim putem, naporno treniramo i imamo jasnu ideju, sve što radimo činimo ispravno. Naravno, moramo popraviti mnoge stvari no generalno momčad je dobro a ovo je uostalom tek početak sezone”, izjavio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.