Ivana Brkljačić nakon uvreda Pupovca iz Sabora: ‘Vi ne zastupate interese Srba, vi ste politički trgovac’

Foto: fah

Na sjednici Hrvatskog sabora u srijedu pred zastupnicima je bila i rasprava o prijedlogu Zaključka povodom izvješća o provedenoj provjeri broja i vjerodostojnosti potpisa birača te zakonitosti postupka prikupljanja potpisa birača i zahtjeva za raspisivanje državnog referenduma građanskih inicijativa Narod odlučuje i Istina o Istanbulskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

(VIDEO) Skandalozno: Pupovac u Hrvatskom saboru vrijeđao Hrvate i izrugivao katolike! 

Zastupnik SDSS-a Milorad Pupovac raspravu je iskoristio za vrijeđanje Hrvata i izrugivanje katolicima, što je komenirala Ivana Brkljačić, hrvatska atletičarka, hrvatska prvakinja i rekorderka u bacanju kladiva te prva hrvatska atletičarka koja je kladivom prebacila 70m i 60m, na svom Facebooku.

“Druže Pupovac, ja sam onda isto taj neiživljeni peder!
Hvala druže na psihoanalizi nacije, dalo bi se svašta nabrojati o vama. Za početak da ste jedini “profesionalni Srbin” u Hrvatskoj (koji za tu titulu prima preko 50.000.00kn) koji
zastupa “interese” Srba, ali kad bi ja i vi okupili tko ima više Srba prijatelja vjerujem da bi vas pobjedila! Vi ne zastupate interese Srba, vi ste politički trgovac, vi ste onaj kojemu odgovaraju neredi poput onih u Splitu, uvjerena sam da mnoge takve incidente ste i stvorili. Vi zivite od toga, vi stvarate sliku nesigurnog društva!”, poručila je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“P.S. nadam se da ce sve udruge koje zastupaju prava homoseksualaca reagirati na definiranje čovjeka kao “neiživljenog pedera” u moralnom smislu. Znači li to da su prema Pupovcu homoseksualci nemoralni ili? Zašto Pupovac za uvredu koristi riječ peder?”, objavila je Ivana Brkljačić na svom Faceboku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.