Ivana Habazin pokušat će ono što nitko iz Hrvatske nije uspio

Foto: Ivana Habazin/Instagram

Najbolja hrvatska profesionalna boksačica Ivana Habazin sutra će pokušati nešto što nikome u Hrvatskoj nije uspjelo. Postati svjetskom boksačkom prvakinjom po treći put.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I prije same borbe Ivana Habazin zaslužila je divljenje jer gotovo cijelu pripremu za meč odradila je sama. Priznanje joj je odao i njezin menadžer.

– Najveći dio promacije je odradila sama boksačica Ivana Habazin, rekao je.

Ivanin mali tim i trener Vlado Božić, koji je s njome prošao mnogo toga, na pragu su ostvarenja sna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Nemam previše ništa za reći, reći ću poslije meča, rekao je Božić.

Ni jedan hrvatski boksač nikad nije osvojio svjetski naslov tri puta. Nikad u Hrvatskoj nije bilo večeg meča, od borbe za dva najcjenjenija svjetska naslova. Ivana će se sutra u Domu Dražena Petrovića pred svojom publikom boriti za svjetski naslov prema verziji WBC, a pobjeda bi joj donijela i naslov privremene prvakinje po verziji WBA.

Na druženju s novinarima i vaganju ova čvrsta djevojka bila je mirna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Moram priznati da do “face-offa” nisam bila mirna, ali sad sam mirna. To mi je trebalo, da ju vidim, stanem ispred nje, rekla je Habazin.

O protivnici Kingi Magyar ne zna mnogo, ali zna koliko je težak put iza nje i koliko je naporno radila da dobije ovu priliku.

Borba je na rasporedu sutra u Domu Dražena Petrovića, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.