Ivanišević komentirao Đokovićevu lošiju formu i dao savjet što mu je potrebno za povratak

Foto: fah

Brojni su se mediji bacili na analiziranje što se to događa s Novakom Đokovićem, s obzirom da igra u puno lošijoj formi nego ranije. Neki misle da je to zbog stvari koje mu se događaju u privatnom životu, a drugi smatraju da je to zbog njegovog načina prehrane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svoj su doprinos raspravi dali i Goran Ivanišević i Nikola Pilić.

“Novak se potrošio nakon šest godina dominacije. Radi se o normalnom procesu koji su prošli i Nadal i Federer jer je teško održati takvu razinu toliko dugo”, kometirao je bivši hrvatski Davis Cup izbornik za Mozart Sport.

“Samo Đoković zna što mu se događa u glavi, pa tako jedino sam može pronaći put natrag. Siguran sam da mu samo nedostaje jedan ili dva dobra rezultata za povratak”, smatra Ivanišević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.