Ivanišević o cijepljenju i Đokoviću: Još više volim Novaka jer nije odustao od svojih uvjerenja

ivanišević
Foto: snimka zaslona

Legendarni hrvatski tenisač Goran Ivanišević, trener prvog tenisača svijeta Novaka Đokovića, izjavio je da nije zabrinut za formu svog štićenika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ivanišević je rekao da ga Đokovićeva sadašnja forma ne zabrinjava.

“Jedan je od najboljih igrača u povijesti. Takvi igrači uvijek pronađu put do pobjede, izvuku se u problematičnim situacijama. Izvući će se i on zahvaljujući svojoj konstantnosti. I prošle je godine počeo loše na zemlji. Izgubio je u Monte Carlu od Evansa, a potom i u polufinalu prvog turnira u Beogradu. I onda je počeo igrati dobro u Rimu, osvojio je drugi turnir u Beogradu i Roland Garros, tako da nisam zabrinut”, poručio je.

Đoković: Žrtvovat ću trofeje ako će me tjerati da se cijepim

Tekst se nastavlja ispod oglasa

” Voli igrati za svoju državu, uvijek želi igrati za Srbiju i u Davis Cupu. Nitko ga nije mogao odgovoriti od nastupa na Olimpijskim igrama i ne mislim da je to bila pogreška. Možda je pogriješio što je igrao i mješovite parove, jer je na kraju bio umoran. Ne mislim da je izgubio finale, već je Medvjedev, koji je sjajan igrač, tog dana bio bolji. Novak tog dana nije bio svoj, ali ne mislim da se to dogodilo zbog nastupa na Olimpijskim igrama. To je ljudski, može se svakom dogoditi”, dodao je.

Đoković je nastupio na svega dva turnira zbog toga što je odbio cijepiti se protiv koronavirusa, što ga je koštalo i nastupa na Australian Openu.

” To je njegov život i on odlučuje, a ja to poštujem. Zapravo, volim ga još više zbog toga što je ostao dosljedan, iako je postajala opasnost da će mu to uništiti karijeru. On je jedini koji nije odustao od svojih uvjerenja i ja ga zbog toga još više poštujem”, zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.