Ivanković: S mladima ćemo pokušati i dalje

Foto: fah

Hajduk je pobijedio Rudeš s 5-1 u susretu 32. kola HNL-a, u susretu bez velikog značaja. Nakon utakmice, trenera oba kluba podijelili su svoje dojmove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Dobro smo ušli u utakmicu, razigrano. Željeli smo što prije zabiti. Stvarali smo dosta prilika. Sigurno je bila prisutna i velika razlika u individualnoj kvaliteti. Na kraju smo zasluženo slavili, rekao je trener Splićana Jure Ivanković.

– To ćemo pokušati i u idućim utakmicama, da dobiju što veću minutažu do kraja prvenstva, da vidimo na koga možemo računati iduće sezone, mišljenja je privremeni trener Splićana koji je dodao:

– Rokas je bio odličan, odigrao je fantastičnu utakmicu. Osim tog nesretnog autogola nije bilo drugih problema u njegovoj igri, zabijao je, nalazio se u prilikama, ulazio iz drugog plana… Drago mi je zbog njega, nije ga neko vrijeme htio gol. Ivanova kvaliteta vidljiva je iz svemira, rekao je strateg Bilih o Perišiću i Pukštasu te je najavio brzi povratak Marka Livaje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Odigrali smo relativno hrabro. Bolja momčad je pobijedila. Stvorili smo neke šanse. Kvaliteta Hajduka je presudila. Dosta smo se trudili, pokušali stvoriti neki broj šansi. Ne mogu reći da smo častili Hajduk, već su oni to kvalitetom riješili, rekao je trener Rudeša Davor Mladina.

– Ispali smo, a moramo igrati. Mladi momci su željni dokazivanja. Imamo Kuzmanića i Korača te još mladih. Pripremamo se za iduću sezonu da se vratimo natrag u najviši rang, zaključio je Mladina, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.