Ivica Kostelić nakon novog fenomenalnog rezultata Filipa Zubčića: ‘Spreman je pobjedi pogledati u oči’

Foto: fah

Kako smo već pisali najbolji hrvatski skijaš, koji ove sezone osvaja bodove i u slalomu, dok u veleslalomu ide prema samom svjetskom vrhu, Filip Zubčić, osvojio je četvrto mjesto na veleslalomu u Garmischu! Novi je to sjajan uspjeh za Filipa, koji je nedavno dospio i do svog prvog postolja u karijeri, kada je osvojio drugo mjesto na veleslalomu u Adelbodenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Zubčić se duže vrijeme nalazio na prvom mjestu, a onda i na postolju, no, ipak ga je uspio zbaciti Loic Meillard, koji je bio najbolji nakon prve vožnje. Meillard je u konačnici završio na drugom mjestu sa zaostatkom od 16 stotinki za Alexisom Pinturaultom. Na trećem je mjestu bio Kristian Leif Nestvold-Haugen s 24 stotinke zaostatka, dok je hrvatski skijaš imao samo 35 stotinki zaostatka za prvoplasiranim. Dakle, bio je blizu i pobjedi, koja će, ako ovako nastavi, uskoro doći.

Nakon novog sjajnog rezultata Filipa Zubčića oglasio se i najbolji hrvatski skijaš svih vremena, Ivica Kostelić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Bravo Cubo! Iz utrke u utrku Cubo pokazuje svoju zrelost. Nije on više toliko razigrani dječak koliko čvrsti atleta – premda znam će u njemu bez sumnje uvijek ostati dovoljno dječačkog žara koji ga krasi”,  napisao je Ivica na Facebooku, nakon čega je zaključio:

”Veliko mi je zadovoljstvo pratiti njegovo sazrijevanje. Spreman je pogledati pobjedi u oči.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.