Ivica Kostelić nakon tragedije: ‘Javit ću se Bodeu, ne mogu to ni zamisliti, i sam imam dijete sličnih godina’

Foto: fah

Velika tragedija pogodila je obitelj američkog olimpijskog skijaša Bodea Millera kada je preminula njegova najmlađa kći Emeline Grier Miller. Djevojčica se utopila u bazenu susjedove kuće u naselju Coto de Caza u Južnoj Kaliforniji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pronašla ju je majka Morgan, inače profesionalna odbojkašica na pijesku, koja ju je izvukla i pokušala joj pomoći, zatim je stigla hitna, ali pomoći nije bilo.

“Više smo nego shrvani. Naša mala djevojčica, Emmy, jučer je preminula. Ni u milijun godina nismo mislili da bismo mogli iskusiti bol kao što je ova. Njezina ljubav, njezino svjetlo, njezin duh nikada neće biti zaboravljeni. Naša djevojčica voljela je život i živjela ga je ispunjeno svaki dan. Naša obitelj s mnogo poštovanja voljela bi zadržati privatnost kroz ovo bolno razdoblje”, napisao je 40-godišnji Miller u objavi na svojem Instagramu.

“Nema se što za reći, osim da mi je neizmjerno žao. To je tragedija za svakoga, nešto što ne mogu ni zamisliti, pogotovo zato što i sam imam dijete koje je otprilike toliko staro. Svakako ću se javiti Bodeu”, rekao je Ivica Kostelić za Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.