Kostelić i Sofija Novoselić prvaci Hrvatske u slalomu

Foto: fah

Ivica Kostelić i Sofija Novoselić osvojili su naslove prvaka Hrvatske u slalomu na nacionalnom prvenstvu koje se već tradicionalno održava u austrijskom Innerkremsu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kostelić je u slalomu, koji je ujedno bio i FIS natjecanje otvorenog tipa, slavio u ukupnom vremenu od 1:52.76 minuta ispred Britanca Rydinga i Slovenca Skubea. Natko Zrnčić-Dim je utrku završio na četvrtom mjestu sa zaostatkom od 1.65 sekundi za Kostelićem, te je doprvak Hrvatske, a Matej Vidović je petim mjestom (+1.82) osvojio broncu. Filip Zubčić je osvojio šesto mjesto s zaostatkom od 2.22 sekundi, ELias Kolega je bio 14., Luka Krsmanović 17.,a Luka Gobec je osvojio 24.poziciju.

Kod skijašica je Sofija Novoselić odličnom vožnjom postala pobjednica FIS otvorenog prvenstva Hrvatske s vremenom od 2:01.76 minuta, dok su drugo mjesto podijelile Iva Mišak i Nevena Ignjatović iz Srbije s zaostatkom od 24 stotinke za pobjednicom. Saša Tršinski utrku je završila na 10. mjestu s zaostatkom od 2.01 sekundi, te joj je pripala bronca, dok preostale hrvatske skijašice Edita Prsendić, Leona Popović i Andrea Komšić nisu uspjele završiti drugu vožnju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.