Ivković: ‘Bjelica stoji iza svega što govori o VAR-u’

tomislav ivković
Foto: snimka zaslona

U emisiji Stadion, najviše pažnje izazvala su dva dvoboja u vrhu HNL-a, oni između Dinama i Rijeke te Osijeka i Gorice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo je na Maksimiru pobijedio Rijeku, a sada slijedi za Modre izazov u Europskoj ligi, odlaze na gostovanje u London protiv Tottenhama.

– Prvih pola sata Dinamo je stvarno bio odličan i zaslužio vodstvo koje je moglo biti izraženije. Poslije se raspored malo promijenio, imala je Rijeka šansu Menala. U drugom dijelu Dinamo je rutinski kontrolirao, Rijeka je imala posjed, ali bez prilike, rekao je Tomislav Ivković kojeg je iznenadilo što je Rijeka primila prvi gol iz kontre.

– Suđenje Duje Strukana je bilo vrlo dobro, mirno i nenametljivo, tečno, bilo ga je lijepo gledati, rekao je HRT-ov sudački ekspert za suđenje Marijo Strahonja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na utakmici Osijek – Gorica na Gradskom vrtu sve zanimljivo dogodilo se u drugom poluvremenu, a konačnici nije bilo pobjednika.

– Sve se događalo u sudačkoj nadoknadi. Prvi dio bio je bez šansi, taktičko ispitivanje snaga. Gorica je umrtvila igru, dobro držala posjed, igrala mirno i staloženo pa je Osijek došao u velike probleme, nedostajala mu je dinamika i agresivnost, vjerojatno je došlo do pražnjenja nakon Kupa, rekao je Ivković.

– Bebek je bio autoritativan, imao je intervenciju prema klupama, mislim da je bio u redu, komentirao je suđenje Strahonja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 88. minuti Bebek dosudio je kazneni udarac nakon što je u kaznenom prostoru pao Ivan Santini.

– Teško je čuvati Santinija, Bebek je bio blizu, mislim da je ovo potpuno ispravna odluka suca, rekao je Strahonja.

U sudačkoj nadoknadi poništen je gol Ercega zbog malog zaleđa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Na temelju naše tehnologije dokazali smo se da se radi o zaleđu, vrlo malom, 2 do 3 centimetara i to ramenom, rekao je Strahonja, a Ivković je komentirao izjave trenera Osijeka nakon utakmice.

– On stoji iza svega što govori o VAR-u, dodao je Ivković o Bjelici koji je rekao da je VAR cirkus.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.