Ivo Karlović o karanteni: ‘Dobili smo puno vremena kao obitelj i mogli smo raditi brojne stvari koje inače ne bismo mogli’

Foto: fah

Ivo Karlović priznaje da mu nije nedostajao tenis.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Lijepo mi je kod kuće s obitelji. Dobili smo puno vremena i mogli smo raditi brojne stvari koje inače ne bismo mogli”, priča za Sportske novosti.

Što je odigralo ulogu da Karlović doista uspije?

“U mom slučaju veliku ulogu je odigrala moja ustrajnost i volja za treningom u mlađim danima. Nisam imao dobre uvjete, često ni prilike za treniranje, ali sam se borio na sve načine da napredujem koliko je moguće. U tenisu je ponekad potrebno biti nerealan i ustrajati bez obzira na sve”, priča.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Mislim da nitko nije očekivao da ću dogurati do Top 100, a kamoli do 14. mjesta i skoro 20 godina profesionalne karijere.
Mislite li da je teže bilo nekad ili sad se probiti u sportu općenito, proći te godine dok se razvijaš i kao osoba i kao igrač? Danas je sve dostupno (internet, mobiteli, lakša organizacija putovanja…), nekad puno toga nije bilo”, kaže.

Karlović je tijekom karantene itekako uživao s obitelji.

“Kuhali smo, a to nisam radio posljednjih 20 godina. Radili smo mnogo kolača, od čokolade, malina, domaći sladoled, domaći jogurt, pileće medaljone… Skoro svaki dan bi pronašla drugi recept i mi bismo zajedno kuhali”, opisao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.