Ivušić: Navijamo za Real zbog Luke

Foto: Drago Sopta/HNS

Ivica Ivušić stigao je na pripreme reprezentacije u Rijeci poslije osvojenog trofeja s Pafosom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ivušić je osvojio ciparski Kup i na najbolji način okončao klupsku sezonu.

“Sezona je bila uspješna, donijeli smo Pafosu trofej koji su vlasnici toliko priželjkivali. Sigurno da mi je velika stvar doći u reprezentaciju, nakon uspješne sezone, sad se okrećemo Europskom prvenstvu i svim zadaćama na pripremama”, ističe Ivušić.

“Velika mi je čast nositi broj 23 nakon Subašića. Zadnje okupljanje je bilo uspješno za reprezentaciju i mene poslije tri obranjena penala. Najvažnija je momčad, ići ćemo utakmicu po utakmicu, skromno i ponizno. Skupina je teška, Španjolska i Italija su velike reprezentacije, Albanija je nagazna mina. Moramo biti koncentrirani na svaku utakmicu, vidjet ćemo gdje će nas to dovesti”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O odnosima s reprezentativnim vratarima Livakovićem i Labrovićem…

“Od velike je važnosti da naši odnosi budu jako dobri, svi moramo biti homogeni kao momčad, a mi vratari smo ekipa unutar ekipe. Moramo znati funkcionirati, zna se pozicija svakog vratara, moramo biti spremni ako dođe red na nas. I moramo biti podrška jedni drugima, uvijek i jesmo”.

O katarskim uspomenama…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“I s odmakom vremena nemam taj osjećaj iako smo sve doživjeli, mislim da ćemo tek za desetak godina biti svjesni što je Hrvatska napravila u ovom kratkom razdoblju. Sigurno imamo snage i iskustva, sve što nam treba da bi ponavljali takve rezultate”.

O finalu Lige prvaka…

“Svi navijamo za Real zbog Luke Modrića, nadam se da će Real pobijediti”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.