Majer: Skupina je teška, ali mislim da bi se oni nas trebali bojati

Foto: Drago Sopta/HNS

Lovro Majer okončao je prvu bundesligašku sezonu, veznjak Wolfsburga zadovoljan je osobnim učinkom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Shodno tome, na okupljanje reprezentacije uoči Eura stigao je pun optimizma.

“Kad je riječ o mojoj prvoj sezoni u Njemačkoj, momčadski nismo ostvarili ciljeve, daleko smo bili od toga. Međutim, osobno ne mogu reći da sam nezadovoljan, sezona je bila dobra, puno sam naučio i napredovao. Bila je zanimljiva sezona, lijepo iskustvo, dobre pripreme za Europsko prvenstvo u Njemačkoj”, ističe Majer.

“Nogomet je momčadski sport, ako momčad nema rezultate, teško je pojedincu pokazati sve što zna. Statistički sam zadovoljan sezonom, puno sam napredovao u Bundesligi, to sam najbolje osjetio na zadnja dva, tri reprezentativna okupljanja. Osjećam se fenomenalno, sretan sam što sam opet tu”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
O skupini na Euru…

“Svi znamo koliko je skupina teška, možda i najteža. Tu su Italija, Španjolska i neugodna Albanija, ali i mi smo u dobroj formi, oni bi se nas trebali bojati. Puno će toga ovisiti o nama”.

O poziciji u momčadi…

“Nemam problema igrati na desnom krilu ili bilo kojoj drugoj poziciji. Nisam još pričao s izbornikom, rano je za te stvari. Puno sam napredovao na toj poziciji u reprezentaciji, dobro se osjećam, nije floskula, igrat ću što god treba. Igrao sam i desno i u sredini, pa čak i “šesticu”, ništa mi nije problem”.

Pogled na Katar s vremenskim odmakom…

“Ni tad kad smo postigli uspjeh, pa ni danas, nisam svjestan svega što smo napravili. Bili smo treći na svijetu, to ću vjerojatno osjetiti tek kroz deset, dvadeset godina. Predivna stvar, to što smo napravili i prije toga, rezultate koje postižemo zadnjih pet, šest godina su nevjerojatni. Sami smo postavili visoku ljestvicu, neće to biti lako održati, ali smo sposobni za takve stvari”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ima li Hrvatska i dalje najbolji vezni red na svijetu?

“Ako gledamo zadnje rezultate, još uvijek stojim pri tome da imamo najbolji vezni red na svijetu. Dolazi Euro, novo natjecanje, nove utakmice i novo dokazivanja. Sve što je bilo prije se zaboravlja, i dalje stojim da je to tako, vjerujem da ćemo to pokazati još jednom”.

O finalu Lige prvaka…

“Očekujem zanimljivo finale, Real je veliki favorit zbog iskustva, bit će zanimljiva utakmica, prednost dajem Realu”.

O razgovorima sa španjolskim reprezentativcem Danijem Olmom

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Čuli smo se na kraju sezone, više vezano uz ulaznice, on je fokusiran na Španjolsku, ja na Hrvatsku. Međutim, kad se vidimo, sretni smo, igrali smo zajedno, dobri smo prijatelji, najveća komunikacija bila je oko ulaznica. Hoće li ih biti dosta? To sam ja njega pitao, meni će ih trebati puno više, ha, ha, ha…”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.