Iz Reala demantirali da je Modrić na prodaju: ‘Lažna informacija’

epa08020676 Real Madrid's midfielder Luka Modric (R) in action against Real Sociedad's midfielder Marin Odegaard (L) during the Spanish LaLiga soccer match between Real Madrid and Real Sociedad at Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, 23 November 2019. EPA/Ballesteros

Nakon napisa u mediju AS da Real zbog krize izazvane pandemijom koronavirusa prodaje pola momčadi, a da se neće buniti ako ode i Luka Modrić, ekspresno su reagirali iz kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Svatko tko barem malo poznaje predsjednika Florentina Péreza zna da je to u ovoj situaciji svjetske krize apsolutno lažna informacija“, rekao je dužnosnik Real Madrida.

AS je tvrdio kako su James Rodríguez, Gareth Bale, Lucas Vázquez i Mariano Díaz na transfer-listi, a Modrić i Marcelo će biti slobodni odlučiti o svojoj budućnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.