Izabel Kovačić nakon rođenja sina: ‘Više nego ikad razmišljam o materijalima s kojima radimo’

Foto: snimka zaslona

Izabel Kovačić na svijet je donijela svoje prvo dijete, sina Ivana kojeg dijeli sa suprugom Mateom Kovačićem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upravo u ovom vremenu njezin tim suradnika predstavio je novu kolekciju potrepština za bebe.

“Sada više nego ikad razmišljam o materijalima s kojima radimo u lunilou jer sada po prvi puta. I ja imam malu bebu oko koje se vrti cijeli moj svijet. Sve naše kolekcije napravljene su od organskih materijala bez ikakvih kemijskih tretmana kako bi bili sigurni da smo dosljedni svojoj ekološkoj viziji i misiji. Jako sam sretna da smo uspjeli u ovim kompliciranim vremenima napraviti kompletnu home kolekciju koju smo eto sada i obogatili setovima posteljina za bebe. Uz posteljinu, kolekciji smo dodali i praktični organizer za dječji krevetić koji će svojom funkcionalnošću vjerujem pomoći u svim situacijma”, poručila je Izabel.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.