Izbornik Dalić s pomoćnim biskupom i franjevcima u Livnu: Zahvalili mu zbog javnog svjedočenja vjere

Foto: Facebook

Pomoćni biskup banjolučki Marko Semren i livanjski franjevci čestitali su nogometnom izborniku Zlatku Daliću zbog uspjeha Vatrenih na Svjetskom prvenstvu u Kataru te zahvalili zbog javnog svjedočenja vjere nakon čega su mu uručili prigodan dar. Naime, obiteljski dom Dalićevih nalazi se odmah pokraj franjevačkog samostana Gorica kod Livna gdje su svećenici ugostili hrvatskog nogometnog izbornika, a čestitku za posljednji uspjeh Vatrenih uputio je gvardijan fra Marko Ešegović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Čestitam na uspjesima koje ste postigli kao izbornik hrvatske nogometne reprezentacije a da pri tome nikad niste zaboravili posvjedočiti svoju vjeru u Boga, što je u današnjem svijetu velike dezorijentiranosti i odbijanja kršćanskih vrednota poprilično rijedak slučaj, rekao je gvardijan Ešegović.

On mu je uručio prigodne darove, dok je pomoćni biskup banjolučki Marko Semren čestitao izborniku i hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji na postignutim uspjesima. Darovao mu je knjigu o Banjolučkoj biskupiji u riječi i slici od 1881. do 2006. U posveti je banjolučki biskup Franjo Komarica napisao kako je izbornik Dalić s Vatrenima ostvario veleban uspjeh na Svjetskom nogometnom natjecanju u Kataru, čime je Hrvatima diljem svijeta priuštio iznimnu radost i zadovoljstvo za božićne blagdane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Čestitamo Vam i na osobnom svjedočenju kršćanskih vrednota, napisao je biskup Komarica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.