Izbornik hrvatske rukometne reprezentacije zadovoljan nakon pobjede protiv Tunisa: ‘Odradili smo ciljeve koje smo zacrtali’

Foto: fah

Nakon pobjede protiv Tunisa 35-30 u prvom susretu Croatia Cupa u Umagu izbornik hrvatske rukometne reprezentacije Željko Babić bio je zadovoljan partijom koju su pružili njegovi igrači.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Odradili smo ciljeve koje smo zacrtali za ovu utakmicu. Jedini problem smo imali što smo u ranoj fazi utakmice ostali bez Stipe Mandalinića, pa je u drugom poluvremenu cijelo vrijeme morao igrati Mamić što je bilo veliko opterećenje za njega. Mandalinić je dobio nezgodan udarac oko kuka i vidjet ćemo sutra kakva će biti situacija i hoće li moći nastupiti”, kazao je u nedjelju izbornik Babić.

U posljednjoj utakmici Croatia Cupa u ponedjeljak Hrvatska igra protiv Crne Gore (18 sati), koja je u subotu protiv Tunisa odigrala 31-31.

“U utakmici protiv Crne Gore očekujem da puno bolje zatvaramo pivotmena i da nastavimo u tim trenucima igrati s više koncentracije”, zaključio je Babić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najefikasniji u redovima Hrvatske bio je Manuel Štrlek sa sedam golova. On je zadovoljan onime što su pokazali hrvatski rukometaši, ali misli da još ima puno prostora za napredak.

“Odigrali smo dobru utakmicu, pobjedu nismo doveli u pitanje niti jednog trenutka. Također, igrali smo brzo kao što smo i najavljivali i zabili smo puno golova. Naravno kad igraš takav brzi rukomet onda ima i malo više grešaka. No, za takav rukomet smo se odlučili i ja sam siguran da će to dobro izgledati na Svjetskom prvenstvu”, izjavio je Štrlek.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.