Izbornik Portugala: ‘Hrvatska će biti jedna od jačih ekipa na Euru’

Split, 17.11.2020 - Utakmica 6. kola Lige nacija A - skupina 3: Hrvatska - Portugal. Na slici trener Hrvatske Zlatko Dalic. foto HINA/ Mario STRMOTIC/ ms

Hrvatska nogometna reprezentacija poražena je u posljednjem kolu Lige nacija na Poljudu  u Splitu od Portugala. Bilo je 3:2., no porazu unatoč Vatreni su ostvarili svoj prvi cilj – ostali su u prvoj jakosnoj skupini Lige nacija s obzirom kako je Švedska od Francuske izgubila 4:2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedan od izbornika koji je uvijek imao lijepo mišljenje o hrvatskoj reprezentaciji, igri svjetskih doprvaka, je portugalski izbornik Fernando Santos, koji svoje mišljenje nije promijenio ni nakon novog poraza hrvatske reprezentacije. Portugal ostaje jedna od reprezentacija koju Vatreni nikad nisu pobijedili.

”Hrvatska je jaka momčad. Pokušala je drugačije igrati ovu taktički, igrači poput Modrića i Kovačića su nam otežali igru. Uspjeli su izjednačiti jer su iskoristili to što smo igrali ležernije i što smo usporili. Ipak, ne sumnjam da će Hrvatska biti jedna od jačih ekipa na sljedećem Euru, ali i Svjetskom prvenstvu”, poručio je portugalski izbornik Fernando Santos, koji je od Portugala stvorio respektabilnu momčad te je portugalsku reprezentaciju doveo na krov Europe prije četiri godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.