Izbornik Šoštarić: Da nas nije korona pokosila, pobijedili bismo Japanke

epa08892352 Head coach Nenad Sostaric of Croatia reacts during the EHF Euro 2020 European Women's semi-final Handball match between France and Croatia at Jyske Bank Boxen in Herning, Denmark, 18 December 2020. EPA/Bo Amstrup DENMARK OUT

Hrvatske rukometašice doputovale su tijekom utorka iz Castellona u Torrevieju gdje će nastaviti sa svojim nastupima na Svjetskom prvenstvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Idući suparnik će biti Argentina, a taj se dvoboj igra u srijedu (8. prosinca) s početkom u 15:30 sati. Nakon toga još slijede utakmice protiv Španjolske (petak, 20:30 sati) i Austrije (nedjelja, 18 sati).

“Mi moramo isprati gorak okus i moramo pobijediti. Imali smo jedno loše i jedno dobro poluvrijeme protiv Brazila. Potom smo odigrali korektnu utakmicu protiv Paragvaja, a čak i protiv Japana naša predstava nije bila loša. No, nedostajale su nam jako dvije vanjske igračice. S njima bi to dobili bez problema. No, situacija je takva i radi sebe moramo biti pravi u srijedu. Previše smo truda uložili da bi olako otišli doma”, dodao je Šoštarić.

Katarina Ježić uoči ogleda protiv Argentina ima ovakva razmišljanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Možemo, kao i uvijek, obećati kako ćemo dati sve od sebe. Nažalost, ovo korona vrijeme nas je pogodilo. Teško nam je svima, ali to je sport. Možda će nas malo i sreća pomaziti u idućem susretu. Uvjerena sam da ćemo biti spremne.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.