Izbornik Vatrenih Zlatko Dalić donirao četrdesetak tisuća kuna za pomoć bolnici u Livnu

Foto: fah

Borba protiv pandemije koronavirusa izuzetno je iscrpljujuća, dugotrajna te nažalost uzima žrtve, svaka pomoć u toj dobri dobro je došla. Tako je hrvatski nogometni izbornik, Zlatko Dalić, donirao deset tisuća maraka bolnici u Livnu, koja se također bori s epidemijom opasnog virusa, piše portal bljesak.info. Deset tisuća maraka je otprilike četrdesetak tisuća hrvatskih kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Zlatko Dalić rođen je u Livnu te je odlučio pomoći bolnici koja se nalazi u teškom stanju i potrebna joj je oprema, donacije su, naravno, itekako potrebne. Nažalost, zasad se jako malo sportaša odazvalo u borbi protiv pandemije, iako je bilo nekih najava.  Donacija Zlatka Dalića poslužit će za kupnju neophodne zaštitne opreme kako bi se zaštitilo medicinsko osoblje koje se bori protiv korone.

Dalić se, podsjetimo, nedavno odrekao statusa vrhunskog trenera i 24 tisuće kuna mjesečno od HOO-a. Hrvatski izbornik zahvalio se na nominaciji te je odbio novčanu naknadu.

Kad smo kod pomoći Livnu recimo kako je to nedavno učinio i Mate Rimac, koji je kontaktirao svoje prijatelje iz Kine…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spomenimo kako je grupa na Facebooku ”Pomoć bolnici Livno” skupila sedam tisuća eura u relativno kratkom roku..

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.