U Bjelorusiji se nogomet igra posve normalno, kao da pandemije nema, njihova legenda poručila: ”Ulice i restorani i dalje su prepuni”

Foto: Snimka zaslona

Pandemija koronavirusa paralizirala je skoro gotovo cijelu Europu, privremeno su prekinuta sva sportska natjecanja, odgođeno je i Europsko nogometno prvenstvo… No, u Bjelorusiji jedna posve drugačija situacija, tamo se nogomet i dalje igra, nedavno su započeli novo prvenstvo te će se igrati drugo kolo početkom travnja kao da pandemije uopće nema.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Reagirao je bivši igrač Barcelone i Arsenala, legenda bjeloruskog nogometa, Alexander Hleb, koji ne može vjerovati da se Bjelorusi ponašaju kao da se pandemija događa nekome drugom.

“Ovdje kao da nikoga nije briga, to je nevjerojatno. Možda samo naš predsjednik čeka da vidi što će se dogoditi s virusom pa ćemo i ovdje prestati igrati”, kazao je Hleb za The Sun te je nastavio:

“Ulice i restorani i dalje su prepuni. Svi znaju što se dogodilo Italiji i Španjolskoj. Ne izgleda dobro.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na kraju se Hleb malo i našalio. Koliko je šala uspjela prosudite sami…

“Svi u svijetu sada gledaju našu ligu. Možda bi Lionel Messi i Cristiano Ronaldo htjeli doći ovdje igrati. Barem bi onda ljudi u Bjelorusiji bili sretni.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.