Izbornik Walesa pod pritiskom uoči Hrvatske: Moramo ignorirati buku

Foto: snimka zaslona

Izbornik velške nogometne reprezentacije Robert Page najavio je sutrašnju utakmicu kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2024. protiv Hrvatske koja se igra od 20.45 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Page je pod pritiskom zbog loših kvalifikacija, ali on je fokusiran na utakmicu protiv Hrvatske te ne gleda na budućnost na klupi.

Turska je na vrhu skupine D s 13 bodova, dok Hrvatska ima 10 s utakmicom manje. Armenija ima sedam, kao i Wales koji ima također, poput Hrvatske, pet odigranih utakmica. Latvija je na dnu s tri boda.

Prema pisanjima tamošnjih medija, Velški nogometni savez već traži nasljednika Roberta Pagea.

– Moramo ignorirati buku. To je buka i moramo zaštiti igrače koliko god je to moguće. Puni fokus je na sutrašnjoj utakmici. Nisam razgovarao s predsjednikom, tako da se radi o spekulaciji. Nisam razgovarao s njim tako da ne znam je li to istina ili ne. U tranzicijskom smo periodu, to sam rekao nekoliko puta. Izgubili smo velike igrače kao što su Joe Allen i Gareth Bale. Razumijem frustraciju, želimo pobjeđivati, ali moramo sve gledati pod određenom perspektivom. Radim što je najbolje za Wales, a ne mene, rekao je Page na konferenciji za medije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegovi asistenti bili su uz njega na konferenciji za medije kako bi mu pružili podršku.

Wales mora pobijediti sve tri preostale kvalifikacijske utakmice da bi imao šansu za direktan plasman na Euro, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.