Velšani sanjaju Euro: Utakmica protiv Hrvatske bila je najteža

Foto: fah

Mladi veznjak velške nogometne reprezentacije Jordan James nada se kako će uspjeti osigurati plasman na Euro ispred Hrvatske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Wales će biti ispred Hrvatske na ljestvici ako u posljednje dvije utakmice kvalifikacija pobijedi Armeniju i Tursku.

– Još imamo posla pred nama. Na papiru, utakmica protiv Hrvatske je bila najteža, ali nećemo uzeti sljedeće dvije zdravo za gotovo. Znamo što znači za državu plasman na veliko natjecanje tako da se nadamo da ćemo to uspjeti, rekao je James.

Hrvatska nogometna reprezentacija u susretu je skupine D kvaliikacija za odlazak na EURO 2024. izgubila na gostovanju kod Walesa u Cardiffu s 2:1 te tako stigla u nezavidnu poziciju uoči posljednja dva kola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Pobjeda protiv Hrvatske je bila vjerojatno najbolja večer mog života. Vidio sam obitelj u publici kako je bila ponosna i veliko slavlje za državu, nadam se da ćemo to ponoviti, rekao je James, igrač Birmingham Cityja, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.