Izjave nakon utakmice Maroko – Iran: ‘Ne bojimo se ni Španjolske ni Portugala’

Foto: fah

Izjave nakon utakmice Maroko – Iran (0-1):

Tekst se nastavlja ispod oglasa

IRANSKI IZBORNIK CARLOS QUEIROZ:

“Maroko zaista jedna vrlo dobra i jaka momčad, a mi smo ih pobijedili, za nas sretnim autogolom u zadnjim sekundama. Tako je to u nogometu. Jako sam ponosan na svoje igrače, osim u prvih desetak minuta bili su ravnopravni i čak bolji. Sve je to rezultat teškog rada proteklih mjeseci i sada ne namjeravamo stati. Ne bojimo se ni Španjolske ni Portugala”.

MAROKANSKI IZBORNIK HERVE RENARD:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Čak i da je završilo 0-0 bio bih razočaran, a primiti ovako gol u zadnjim sekundama je tragično. Igrali smo bolje, propustili nekoliko prilika i više smo riskirali. A onda smo platili strašno u 95. minuti. Mogu sada razglabati o nesreći, o sudbini, no sami smo krivi. Momčad mi je sada u jako lošem stanju i morat ću ih psihički podići za sljedeće susrete.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.