Izljev krvi u mozak? Legendarni Alex Ferguson u teškom stanju prevezen u bolnicu

Foto: fah

Najtrofejniji trener u povijesti britanskog nogometa Alex Ferguson (76) u teškom stanju je prevezen u bolnicu gdje je hitno operiran, prenose ‘otočki’ mediji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Premda za sada nema službene informacije, nagađa se kako je Ferguson imao izljev krvi u mozak zbog čega je hitno operiran.

Navodi se kako je obitelj pozvala hitnu pomoć u njihov dom u Cheshireu nakon čega je odvezen u bolnicu Macclesfield.

“Operacija je prošla vrlo dobro, a obitelj moli za privatnost,” objavio je Manchester United.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Legendarni Škot je tijekom trenerske karijere osvojio ukupno 49 trofeja pri čemu 38 na klupi Manchester Uniteda.

“Crvene vragove” je vodio 26 godina čime je postao menadžer s najduljim radnim stažem u klubu, pretekavši rekord Matta Busbya. S Manchester Unitedom je osvojio 13 naslova engleskog prvaka, a dva puta je slavio u Ligi prvaka.

U mirovinu je otišao u lipnju 2013.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.