Legendarni Škot se oporavlja: Novi detalji nakon operacije Alexa Fergusona

Foto: fah

Kako javljaju britanski mediji stanje legendarnog bivšeg menadžera Manchester Uniteda 76-godišnjeg sir Alexa Fergusona, sve je bolje. Škot se probudio iz kome, čak se i raspitivao o svom zdravstvenom stanju te je kratko komunicirao s obitelji.  Jedan dio medija objavio je i informacije o prvim riječima legendarnog menadžera nakon što se probudio iz kome. Navodno je pitao svog sina Darrena kako je prošao njegov Doncaster u posljednjem kolu. Darren inače vodi spomenutog trećeligaša.  Naime, zbog bolesti Fergusona Darren je propustio utakmicu protiv Wigana, Doncaster je izgubio 1:0:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Tipični sir Alex. Ne može prestati pričati o nogometu”, prenose britanski mediji.

Nažalost, dobar dio tih ”informacija” dolazi iz  druge, treće ili čak četvrte ruke te ih jedan dio medija smatra nagađanjima, spekulacijama te senzacionalizmom. Naime Ferguson je ”dobro raspoložen te se čak šalio”, tako je rekao da je ”bio spreman otići u Kijev 26. svibnja pogledati finale Lige prvaka Liverpoola i Real Madrida.”

Unatoč dobrim vijestima bivši menadžer Manchester Uniteda ostaje još uvijek na  odjelu intenzivne njege. Dobra je vijest kako se nakon dva dana počeo oporavljati te sjedio i razgovarao s najbližima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spomenimo kako je Alex Ferguson bio u doista jako teškom stanju nakon što je u subotu doživio moždani udar, imao je krvarenje u mozgu te je hitno operiran.  Podsjetimo, njegova je obitelj morala pozvati u njihov dom u Cheshireu u subotu hitnu pomoć oko 21 sat. Prevezen je u bolnicu u Macclesfield i to u pratnji policije. Nakon operacije kratkim se priopćenjem javio i Manchester United:

”Operacija je prošla dobro, ali sir Alex Ferguson treba neko vrijeme intenzivnije njege kako bi se optimizirao njegov oporavak. Obitelj zahtijeva privatnost u ovim trenucima …”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.