Izvršni direktor HNS-a obećao: ”Vatreni će uskoro ponovno na Poljud, oduševljen sam ambijentom”

Foto: snimka zaslona

Marijan Kustić, izvršni direktor Hrvatskog nogometnog saveza, za kojeg neki tvrde da je najzaslužniji za povratak reprezentacije u Split, zadovoljan je atmosferom i dakako pobjedom na Poljudu protiv Mađarske. Vatreni su odigrali odlično prvo poluvrijeme, na kraju pobijedili 3:0, a prekrasne scene s Poljuda preplavile su i Europu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve je prošlo u savršenom redu, iako Hajduk nije želio sudjelovati u organizaciji utakmice, a neki su novinari poručivali HNS-u ”da se sam snalazi.”

Kustić je nakon svega svima zahvalio, navijačima posebno.

”Svim navijačima iz Dalmacije i Hrvatske, svima koji su navijali za našu reprezentaciju najiskrenije i veliko hvala, ja sam oduševljen ambijentom i ishodom utakmice, a ono što je posebno bitno jest da nije bilo niti jednog incidenta. Zahvalan sam i igračima koji su odigrali maestralno u zahtjevnoj utakmici i osvojili glatko sva tri boda. Sve se sjajno poklopilo.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hoće li Vatreni ponovno uskoro na Poljud, o čemu je nakon utakmice govorio Zlatko Dalić, ali i igrači?

”Naravno, igrači su oduševljeni Splitom i samom utakmicom u Poljudu, navijanjem, iskazuju mi svoje oduševljenje…”

Dakako, posve su neozbiljne i neutemeljene priče da će Hrvatska već protiv Slovačke igrati u Splitu, naime, ranije je odlučeno da to bude Rijeka i bilo bi neozbiljno, ali i nekorektno nešto sada mijenjati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Doći će opet reprezentacija u Poljud, bez brige, vrlo skoro. Kad? Pa vidjet ćemo, slijede utakmice brzo. Protiv Slovačke rekao bih da smo već odlučili da se igra u Rijeci i tu sad objektivno nema potrebe dalje širit priču. Ali, da će reprezentacija vrlo skoro opet u Split, nemojte sumnjati. Hoće, i te kako!”

Kustić se u razgovoru za Slobodnu Dalmaciju dotaknuo i poljudskog travnjaka…

”Vidjelo se da nije u najboljem stanju, popravljalo se koliko se moglo. Mi smo spremni ulagati da ponudimo novi travnjak u Poljudu. Međutim, ne možemo to sami izvest nekako na silu, da tako kažem, Hajduk mora pokazat inicijativu i morao bi se javit pa da se nekako dogovorimo.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Je li moguće da novi travnjak na Poljudu HNS napravi u suradnji sa Gradom s obzirom da su sjajno organizirali utakmicu  bez Hajduka, čak su i sakupljači lopti bili iz Omiša?

”Prije svega, moram svakako od srca zahvaliti gospodinu Opari, gradonačelniku Splita i njegovim suradnicima na fantastično odrađenom poslu. Bilo je to pravo zadovoljstvo, a efekt je izvanredan. Svi smo presretni. Veliko im hvala. A što se tiče travnjaka mislim da u tu priču ipak ne možemo mimo Hajduka.”

Priča Hajduk – HNS ide dalje, razgovarat će se?

”Vidite, reprezentacija ide svojim putem, a normalizacija s Hajdukom također svojim putem. Sjedat ćemo za stol i nastavit razgovore.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.