Jakirović čestitao igračima, Leko: Nedostaje taj obrambeni gard

Foto: fah

Nogometaši Rijeke pobijedili su Hajduk 2:0 u utakmici 29. kola SuperSport HNL-a. Prvi pogodak je postigao Matija Frigan u devetoj, a drugi Antonio Marin u 75. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Čestitam dečkima na sjajnoj utakmici koju smo kontrolirali od početka do kraja. Možda ostaje žal što nismo prije realizirali prilike koje smo imali, ali smo uz podršku navijača odigrali sjajnu utakmicu i zasluženo pobijedili. Frigan igra jako dobro, naravno, uz pomoć momčadi koja je ispoštovala sve što smo pripremali i dogovarali. Dobra energija, dobro smo se branili. Sve u svemu sam jako zadovoljan, rekao je trener Rijeke Sergej Jakirović.

Rijeka je stigla do važna tri boda koja su joj donijela skok na treće mjesto. Osma je to pobjeda Jakirovića od dolaska.

– Bili smo jako daleko. Mislim da smo zaslužili treće mjesto. Imamo najviše pobjeda od ekipa koja se bore za pozicije koje vode u Europu. Svaka utakmica nosi tri boda, treba se nastaviti boriti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ovako ne možemo biti ozbiljna ekipa”

Trener Hajduka Ivan Leko u Jadranskom derbiju je bio bez prvog strijelca lige Marka Livaje i Filipa Krovinovića.

– Rijeka je bila bolja, imala više šansi, zaslužena pobjeda Rijeke. Psihološki nakon Koprivnice bilo je teško okrenuti ekipu, a imali smo i izostanaka. Imali smo dobrih dijelova, pokušali smo, no falilo je izrazitih šansi. Trebamo prihvatiti da je Rijeka bila bolja, imali su raspoloženije pojedince koji su pokazali kvalitetu i čestitam im. Ako želiš rasti i igrati u Europi, moraš se naviknuti na zgusnuti ritam. Imamo sad vremena da budemo ponizni, treniramo i pokušamo rasti. Ne možemo biti ozbiljna momčad ako svaku utakmicu primamo dva gola i još možemo primiti dva-tri. Konstantno tako, pokušavamo to ispraviti, ali taj obrambeni gard to nam fali, fali odavno, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.