Jakirović nezadovoljan suđenjem: Nismo imali ravnopravan kriterij

Foto: fah

Trener Dinama Sergej Jakirović nije bio zadovoljan sa suđenjem na utakmici protiv Viktorije Plzen u četvrtom kolu Konferencijske lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Češka momčad slavila je s 1:0 golom iz kaznenog udarca.

– Vidio sam da nismo imali ravnopravan kriterij. Sve što je bilo za njih, nije vrijedilo za nas. Ne znam kako objasniti Mišićevu ruku da to bude jedanaesterac. Ušli smo dobro, onda smo malo izgubili nit igre. Nisu momci radili naprijed kako smo dogovorili, reagirali smo u poluvremenu. Dobili smo živosti, Viktoria tada nije imala ništa. Ne mogu vjerovati da se nije gledala situacija na Baturini, nego neka ruka. Ni ne znam što se dogodilo. Uspjeli smo zabiti gol, vidio sam VAR i linije, ne znam kako je to zaleđe. Ako ćemo gledati ramena i stražnjicu, onda linija može biti i niže. Nema vremena za kukanje, u nedjelju je derbi s Rijekom, rekao je Jakirović nakon utakmice.

> Dinamo poražen nakon drame u Češkoj: Poništen im je gol u nadoknadi

Iako je Dinamo na posljednjem mjestu ljestvice, i dalje sve drži u svojim rukama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Znali smo i da, ako se dogodi ovo, moramo pobijediti Astanu i Ballkani, moramo to napraviti kako bismo prošli u drugi krug, kazao je trener Dinama pa dodao o utakmici:

– Bili smo danas dosta čvršći nego prijašnjih utakmica. Ali, zadnjih šest bodova smo izgubili iz dva jedanaesterca, koji su upitni. Ne mogu se oteti dojmu da danas nije bilo ravnopravno.

Nije u dobroj formi Dinamo uoči Rijeke u nedjelju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Imali smo dosta ozljeda, teško se vratiti, ali nemamo druge nego da to nadoknadimo. Nema tko drugi, nego mi, mi to trebamo napraviti. Napravit ćemo sve da budemo bolji u budućnosti. Znam da je igračima teško, ali iz ove kože trenutačno ne možemo, zaključio je Jakirović, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.