Janica Kostelić presretna zbog prinove: ‘Sin će se zvati Oskar, a nije važno hoće li se baviti skijanjem ili politikom’

Foto: fah

Državna tajnica Središnjeg ureda za šport i bivša skijašica Janica Kostelić je trudna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Roditelji su presretni i svi su presretni, to je normalno. To je lijepa vijest. Sin će se zvati Oskar, a nije važno hoće li se baviti skijanjem ili politikom”, rekla je za Story dobro raspoložena Janica.

Njezina majka Marica i otac Ante presretni su što će po treći put postati baka i djed.

“Naravno, ostajem na svojoj funkciji, a poslove ću obavljati onoliko koliko mi nove okolnosti budu dozvoljavale”, poručila je Janica za Story nakon objave da je očekuje prinovu početkom iduće godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Janica je sve ove godine svoju privatnost čuvala daleko od očiju javnosti, te tako planira i nastaviti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.