Je li Kup Kralja posljednji trofej Lionela Messija u dresu Barcelone?

epa08850912 FC Barcelona's Lionel Messi wearing a Newell's Old Boys jersey in memory of late Argentinian soccer legend Diego Armando Maradona celebrates after scoring the 4-0 lead during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and CA Osasuna at Camp Nou in Barcelona, Spain, 29 November 2020. EPA/Andreu Dalmau

Sezona u Španjolskoj bliži se kraju, Barcelona je ispala iz borbe za naslov prvaka, a za titulu bore se Atletico Madrid i Real, bliži je Atletico s obzirom na dva boda više. Bliži se i istek ugovora Lionela Messija s Barcelonom, pitanje je hoće li uopće ostati na Nou Campu. Makar većina medija tvrdi da će Argentinac ipak ostati, a ugovor mu traje do 30. lipnja. Messi je Barcelonu napustio kako bi bio spreman za Copa Americu, koja je na rasporedu od 11. lipnja do 10. srpnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U razgovoru za časopis Ole Messi je, između ostaloga, govorio za čime žali u svojoj sad već jako dugoj karijeri…

“Žao mi je što nisam uzeo dres od dva igrača protiv kojih sam igrao na početku svoje karijere. To su Ronaldo i Roberto Carlos. Istina je kako prije nisam vodio računa o tome, ali sada, kada sam stariji, volio bih imati njihove dresove”, otkrio je argentinski nogometaš i jedan od najboljih nogometaša svijeta svih vremena.

Na pitanje je li Kup Kralja posljednji njegov trofej u dresu katalonskog diva Messi je kratko odgovorio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Osvajanje Kupa je bio poseban trenutak za nas, jer posljednjih nekoliko godina rezultati za klub i nas igrače nisu bili zadovoljajući. Mlada smo momčad, imamo puno novih igrača i osvajanje Kupa je bio važan trenutak za nas”, zaključio je očito vrlo oprezni argentinski reprezentativac kad je u pitanju nastavak karijere.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.