Jedan od najtraženijih napadača svijeta zahvalan hrvatskom treneru: ‘Kovač je promijenio moju karijeru, on je čovjek koji mi je pokazao pravi put!’

Foto: Twitter

Mladi srpski napadač Luka Jović već je mjesecima tražen u nogometnim klubovima, postigao je 36 golova u 75 natjecateljskih susreta za Eintracht iz Frankfurta i time oduševljava.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I dok neki smatraju da je takav učinak iznenađenje, on sam kaže: “Da budem iskren, nadao sam se potajno takvom učinku”.

“Najvažnija stvar je da je momčad imala dobru sezonu”, rekao je za bundesliga.com.

No, posebno je zahvalan hrvatskom stručnjaku Niki Kovaču.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“On je trener koji je promijenio moju karijeru. Čovjek koji mi je pokazao pravi put. Sretan sam što sam imao posla s njim.”, rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.