Kramarić o mogućem odlasku iz Hoffenheima: ‘Takve uvjete malo tko mi može ponuditi, ostanak je vrlo moguć’

25 February 2019, Leipzig: Hoffenheim's Andrej Kramaric (C) celebrates scoring his side's first goal with teammates Florian Grillitsch (L) and Nadiem Amiri (R) during the German Bundesliga soccer match between RB Leipzig and 1899 Hoffenheim in the Red Bull Arena Leipzig. Photo: Sebastian Kahnert/dpa-Zentralbild/dpa - IMPORTANT NOTE: In accordance with the requirements of the DFL Deutsche Fußball Liga or the DFB Deutscher Fußball-Bund, it is prohibited to use or have used photographs taken in the stadium and/or the match in the form of sequence images and/or video-like photo sequences.

Napadač Hoffenheima i hrvatske reprezentacije Andrej Kramarić nakon kratkog odmora 29. svibnja odazvat će se izborniku Daliću za ‘operaciju Wales’.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako je otkrio za Sportske novosti, zadovoljan je brojkama.

” Svojim brojkama moram biti zadovoljan, bila je to stvarno uspješna sezone po tom pitanju. Pogotovo što vrlo često nisam igrao špicu, nego više u veznom redu, gdje sam se puno više trošio, jer sam i mnogo više sudjelovao u defenzivi. Ne mogu se požaliti na osobni učinak”, ističe Kramarić.

Mnogi ga pitaju o mogućem transferu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Dosta je onih koji mi govore da bih trebao otići, da sam, na neki način, prerastao Hoffenheim. Shvaćam da mnogi i ne znaju što je Hoffenheim i kakav je to klub, da po svemu osim po trofejima i tradiciji koju tek gradi, može stati u rang s Bayernom, Borussijom i ostalim velikanima. Vrhunski stadion koji je pun, najmoderniji kamp kakav, čujem, nema ni Bayern, fenomenalni uvjeti. Sve me to čini sretnim i zadovoljnim u Hoffeheimu, a i financijski uvjete koje imam su vrhunski. I malo koji klub mi može ponuditi bolje. Tako da se na ljeto ne mora apsolutno ništa dogoditi, ostanak u Hoffenheimu čini se vrlo mogućim”, smatra on.

Reprezentacija poslije Svjetskog prvenstva pomalo pada i prazni se.

“Svi koji razumiju nogomet, mogli su predvidjeti da će nakon Mundijala i onih silnih emocija doći do određenog pada i pražnjenja. Sve je to logično, ali svejedno smo još uvijek dovoljno kvalitetni da pobijedimo sve protivnike u skupini i kvalificiramo se na Euro. Vjerujem kako ćemo u Osijeku opet krenuti pobjedničkim putem. Često smo se u kvalifikacijama mučili i teško odlazili na velika natjecanja, nije to ništa novoga”, smatra Kramarić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.