Jedvaju zvali policiju jer je u noćnim satima igrao košarku: Kažnjen sa 193 kune nakon dvije godine

Foto: fah

Policija je hrvatskog nogometaša Tina Jedvaja 19. lipnja 2017. godine zatekla na igralištu na Jarunu ok je on s prijateljima igrao košarku, a netko se od građana žalio na buku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Šta me je**** što igram košarku, a cijeli grad ori od In music festivala”, rekao je tada policajcima.

Nepravomoćna presuda Općinskog prekršajnog suda u Zagrebu kaže da je u to vrijeme na Jarunu u blizini trajao In music festival i glazba je bila jako glasna. Zbog toga se Jedvaj branio rekavši da oni samo igraju košarku, da ne prave nikakvu buku i galamu.

Policajac ga je pitao gdje živi, on je rekao u Njemačkoj, gdje je tada stvarno živio, a policajac je mislio da se šali. Jedvaj je na kraju pristao otići s policajcima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedvaj je počinio prekršaj iz čl. 17. st. 1. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira i kažnjen je kaznom od 193 kune, a temeljem odredbe članka 33.stavka 10. Prekršajnog zakona Jedvaj je obvezan platiti novčanu kaznu u roku 15 dana po pravomoćnosti ove presude.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.