Jelena Đoković: ‘Novak se odlučio umiroviti, a onda…’

Foto: Instagram

Jelena Đoković, supruga najboljeg tenisača svijeta, ispričala je kako je Novak nakon jednog poraza 2018. godine, odlučio – zaključiti karijeru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve se zbilo kad je izgubio na startu Masters Series turnira u Miamiju.

“Samo je rekao da odustaje. Izgubio je na startu Miamija, bio je to užasno težak poraz za njega nakon čega nas je sve okupio i jednostavno rekao: Ljudi moji, ja sam završio s ovim!”, otkrila je Jelena američkom novinaru Grahamu Besingeru.

“U tom trenutku pomislila sam, što to on priča, a on je samo dobacio: Da, to je to!”, dodala je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Bili smo na odmoru. Ja sam igrala tenis sa sinom Stefanom, a onda nam se odlučio priključiti i Novak. Našla sam neki stari stroj koji je izbacivao loptice, a Stefan mi je dodavao loptice. Kad je Novak vidio koliko se mi dobro zabavljamo, a on sjedi pored nas bez tenisica i majice, samo je tražio da mu damo reket. Ja sam mu rekla da je on svoju odluku donio i da sada teren ostavi nama, da je došlo naše vrijeme!”, otkrila je.

“Zezala sam ga, a Stefan je inzistirao da s tatom razmjeni nekoliko loptica. I tako smo svaki dan malo pomalo igrali na odmoru, a onda je zadnjeg dana rekao da će nazvati Marijana (Vaida), te da će ga pitati želi li opet posao, odnosno da bude njegov trener”, zaključila je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.