Jeličić u euforiji nakon što su Vatreni ponizili Argentinu: ‘Nu ti nedilje al ga sastavi, nije Brozović naš Lampard nego je Lampard engleski Brozović’

Foto: HRT

Vatreni su odigrali briljantnu utakmicu protiv Argentine te su u 2. kolu Svjetskog prvenstva ”ponizili” dvostrukog svjetskog prvaka pobjedom od 3:0. Hrvatska je osigurala plasman u osminu finala SP-a, no, Messi i Argentina, koliko god u ovom trenutku izgledali loše još uvijek imaju šansu, naravno, Argentinci ovise o Hrvatskoj. Da bi Argentina ostala u igri Island ne smije pobijediti Vatrene, dakako, Argentincima se prije toga mora poklopiti i rezultat Nigerija – Island, remi bi odgovarao Argentincima, ali i Hrvatima.  Čak bi i njima i nama više odgovarala pobjeda Nigerije, no, ostavimo po strani argentinske brojne probleme.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U studiju HTV-a susret je, između ostalih, komentirao i Joško Jeličić.

“Napokon smo postali momčad. Stabilni smo u obrani, kontroliramo posjed, iskorištavamo sve što nudi protivnik… Daliću , ti si čudo!”, kazao je Joško, pomalo u euforiji te je nastavio u istom tempu. Hvalio je igru Marcela Brozovića.

” Brozović više nije hrvatski Lampard, nego bi Lampard trebao reći da je engleski Brozović! Mandžukić nije zabio, ali je bio fantastičan, kao i Vida . U dvije utakmici dozvolili smo samo jednu šansu, onu Meze, ostalo su bile individualne pogreške. Možemo igrati reaktivni nogomet ili kroz posjed, imamo takvu širinu kakvu dugo nismo imali. Igramo nogomet idealan za ovakva natjecanja”, kazao je Jeličić te je prokomentirao i sjajan pogodak Luke Modrića. Briljirao je kapetan Vatrenih koji je protiv Argentine zabio drugi gol na ovom SP-u.  I to kakav gol.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ovaj gol Modrića podsjeća me na njegovu prekretnicu u karijeri kada je na isti način zabio na Old Traffordu. No, vratio bih se na Dalićevu prvu utakmicu, u Ukrajini, kada je pronašao idealnu poziciju Rakitiću. Ovo je samo vrhunac dovođenja igrača u njihove najoptimalnije pozicije.”

Fenomenalan pogodak Ante Rebića Jeličić je prokomentirao u sebi svojstvenom stilu:

“Rekli bi u njegovim Vinjanima Donjim: Nu ti nedilje al ga sastavi!”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.