Robert Prosinečki nakon rapsodije u Rusiji: ‘Odlazak Nikole Kalinića bio je ključan, olakšao je situaciju Mandžukiću’

Foto: Snimka zaslona

Bivši Vatreni, koji zna što su velike pobjede s obzirom kako je sudjelovao na legendarnom SP-u u Francuskoj 1998., Robert Prosinečki, uvjeren je kako ova Modrićeva generacija može čak i nadmašiti Vatrene iz devedesetih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Očekivali smo ovo! Svi su igrali jedno za drugo, a kvaliteta je došla do izražaja u drugom poluvremenu. U treću utakmicu moramo ući bez euforije.”

Lionel Messi?

” Messi je i dalje najbolji igrač na svijetu, no danas nije napravio ništa jer je bio blokiran. Svi su trčali i borili se za lopte, posebne pohvale veznom redu. “

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odlazak Kalinića ključan?

“Godinama pričamo da imamo nešto veliko, a čini se da je baš ovo trebalo da se sve poveže. Možda je čak i odlazak Kalinića bio ključan jer je olakšao situaciju Mandžukiću!”

Smije li se kalkulirati u posljednjoj utakmici grupne faze Svjetskog prvenstva, a protiv Islanda?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Možemo pobijediti Francuze , ali logično je da želimo igrati protiv Danske , ako je moguće”, poruka je aktualnog izbornika Bosne i Hercegovine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.