Jelićić: Livaković je zaslužio ovo. Ne trebamo se bojati za budućnost!

Foto: snimka zaslona

– Krv mi je sva otišla, nisam mogao ni pljeskati. Sve čestitke, mi smo među osam na svijetu nakon Rusije. Sve što su dali od sebe u 120 i kusur minuta, rekao je Joško Jeličić u emisiji Qatara nakon plasmana Hrvatske u četvrtfinale Svjetskog prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Trebamo biti hrabri i ne trebamo se bojati za našu budućnost. Jako je kvalitetan Livaković. Sjajan vratar. U ovakvom trenutku izvući ove tri obrane. On je iz Zadra, grada koji je stup naše reprezentacije. Zagospodarili smo terenom i nakon izlaska Luke i Kovačića. Istaknuo bih i Lovrena, odigrao je fenomenalnu utakmicu. Barišić je izdržao 120 minuta. Imali smo vratara, mlade snage. Ne trebamo se bojati, hrvatska reprezentacija će nas uveseljavati i dalje, dodao je Jeličić.

– Čestitke svima, trenerima, stožeru, igračima. Bilo je teško gledati, veliki je umor prisutan. Vidimo da imamo rezerve u ovim igračima s klupe koji su unijeli svježine u produžecima. Svaka čast Livakoviću. Sjajan dečko, zaslužio je ovo, rekao je Nenad Bjelica.

– Zadnji koji su ušli donijeli su živosti i sigurnost: Oršić, Majer. Imamo širinu. Stožerni igrači možda nisu bili na nivou. Gvardiol i Lovren su bili izvrsni, dodao je Bjelica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.