Jeličić o Modrićevom jedanaestercu 19-godišnjem Uzohu: ‘Luka ima više trofeja nego ovaj godina’

Foto: snimka zaslona

Joško Jeličić nije krio zadovoljstvo igrom Hrvatske i pobjedom nad Nigerijom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Igrali smo natjecateljski, a presudilo je naše pojedinačno iskustvo i neiskustvo Nigerijaca.

Po Jeličiću Mandžukić je igrač odluke.

“Mandžukić je nevjerojatno koristan, što je dokazao i načinom na koji je izborio penal iz kojeg je Modrić postigao gol za konačnih 2:0”, istaknuo je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Modrić je gol zabio 19-godišnjem Francisu Uzohu.

“Luka ima više trofeja nego ovaj godina. Mirnoća, stavio ga je”, smijao se Jeličić.

Ne smatra problemom činjenicu da nismo gledali lijep nogomet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Hrvatska je previše umirala u ljepoti nakon čega se vraćala doma pokisla nakon prvog kruga. Hrvatska će potpuno drugačije igrati protiv Argentine, kao što je i na tu utakmicu drugačiji pogled s vrha tablice”, kaže Jeličić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.