Jesu li srpski navijači prijetili Nikoli Jokiću nakon poraza u finalu EuroBasketa od Slovenije?

Foto: fah

Košarkaška reprezentacija Srbije poražena je u finalu Europskog prvenstva od Slovenije. I dok su u Sloveniji proslavili prvu košarkašku medalju i odmah zlatnu, u Srbiji su se pokušali utješiti te su zaključili kako su ”Srbi, Srbima uzeli zlato…” Drugim riječima, u Srbiji se nisu pomirili s porazom iako tvrde suprotno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navijači su nezadovoljni činjenicom da su neki njihovi ključni košarkaški, poput Nikole Jokića, otkazali nastup na EuroBasketu kako bi se što bolje pripremili za sezonu u svojim klubovima, U slučaju Nikole Jokića radi se o NBA sezoni. Srpski navijači nisu im to oprostili te su nakon poraza u finalu od Slovenaca krenuli s uvredama, ali i prijetnjama, uvjereni da bi s Jokićem bilo bolje.

Nikola Jokić je dobio nekoliko prijetećih poruka, barem tako tvrde neki mediji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Nikola je rekao da je nakon poraza Srbije na Eurobasketu dobio stotine prijetećih poruka. Rekao je da mu je bilo jako teško zbog toga”, javnosti je otkrio novinar Adam Mares koji prati NBA klub, Denver, u kojem Jokić inače uspješno igra. Mares tvrdi kako je osobno vidio poruke koje je Jokić dobivao od navijača iz Srbije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.