Pravo pojačanje: John Stones iz Evertona u Manchester City za više od 50 milijuna eura

Foto: Twitter

Engleski branič John Stones (22) potpisao je ugovor na šest godina vrijedan 55 milijuna eura s Manchester Cityjem, objavila je najprije UEFA, a onda potvrdio na svojim stranicama i engleski prvoligaš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stonesa,igrač Evertona i član engleske reprezentacije na Euru u Francuskoj, mediji su prošle godine povezivali sa Chelsejem. Iako financijske pojedinosti ugvoora nisu otkrivene mediji nagađaju da odšteta iznosi oko 55 milijuna eura (47.5 milijuna funti).

“John je odličan engleski branič i jako smo sretni što nam se pridružio”, kazao je sportski direktor Cityja Txiki Begiristain.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stones, koji je došao u Everton iz Barnsleyja 2013. za tri milijuna funti, postao je tako drugi najskuplji obrambeni igrač na svijetu nakon Brazilca Davida Luiza, koji je prešao iz Chelsea u PSG za 50 milijuna funti 2014.

“Sada kada je ugovor sklopljen radujem se sljedećoj fazi svoje karijere. Vidio sam što se događa na Etihadu, to je ambiciozan klub sa sjajnim trenerom i jedva čekam da se uklopim i da pomognem u zabijanju golova”, kazao je Stones koji je za englesku reprezentaciju odigrao 10 utakmica.

City na čelu sa Španjolcem Pepom Guardiolom počinje novu sezonu kod kuće protiv Sunderlanda 13. kolovoza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.