Još jedno iznenađenje u Miamiju: Amerikanac Frances Tiafoe izbacio Čeha Tomaša Berdycha

Foto: fah

U nastavku sinoć prekinutog meča 3. kola ATP turnira Masters serije u Miamiju 20-godšnji Amerikanac Frances Tiafoe pobijedio je Čeha Tomaša Berdycha sa 6-7 (2), 6-2, 7-6 (1) i plasirao se u 4. kolo, u kojem će već za nekoliko sati igrati protiv Južnoafrikanca Kevina Andersona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U utorak je svoj ovogodišnji nastup u Miamiju završio najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić, kojeg je u osmini finala zaustavio Amerikanac John Isner koji je slavio sa 7-6 (0), 6-3. Bila je to Isnerova treća pobjeda u posljednja četiri meča s Čilićem, nakon što je naš tenisač izlazio kao pobjednik u prvih šest međusobnih dvoboja te sada vodi sa 7-3. Isnerov suparnik u četvrtfinalu bit će Korejac Hyeon Chung koji je sa 6-4, 6-3 bio bolji od Portugalca Joaoa Souse.

Drugi četvrtfinalni par činit će Juan Martin del Potro i Miloš Raonić. Argentinac je nastavio pobjednički niz iz Indian Wellsa slavljem 6-4, 6-2 protiv Srbina Filipa Krajinovića, dok je Kanađanin pod vodstvom Gorana Ivaniševića stigao do četvrtfinala Miami Opena svladavši Francuza Jeremyja Chardyja sa 6-3, 6-4.

ATP Miami – 4. kolo

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Juan Martin del Potro (Arg/5) – Filip Krajinović (Srb/22) 6-4, 6-2

Miloš Raonić (Kan/20) – Jeremy Chardy (Fra) 6-3, 6-4

Hyeon Chung (J. Kor/19) – Joao Sousa (Por) 6-4, 6-3

Tekst se nastavlja ispod oglasa

John Isner (SAD/14) – MARIN ČILIĆ (HRV/2) 7-6 (0), 6-3

3. kolo

Frances Tiafoe (SAD) – Tomaš Berdych (Če/10) 6-7 (2), 6-2, 7-6 (1)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.