Jose Mourinho pronašao krivce za novi posrtaj Manchester Uniteda: ‘Igrači ne igraju srcem, moram ubuduće dobro gledati’

Foto: fah

Manchester United nikako ove sezone da u kontinuitetu pruži igre koje bi onda rezultirale i rezultatom u skladu s tradicijom i imenom slavnog kluba. Naime, na svom Old Traffordu Manchester United je odigrao tek 0:0 protiv ne baš moćnog Crystal Palacea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rezultat sasvim sigurno nikoga u klubu ne može zadovoljiti, a posebno ne navijače, mnogi prstom upiru u slavnog portugalskog trenera, Jose Mourinha, koji pak optužuje igrače da ne igraju srcem.

“Bila je ovo prva od osam utakmica Premier lige koliko nas čeka do kraja godine. Mi smo jednostavno morali pobijediti, a imam osjećaj da želja za pobjedom nije bila u srcima mojih igrača”, kazao je dobro plaćeni portugalski stručnjak te je u svom stilu zaključio:

“Moramo igrati koristeći mozak, ali i srce, a toga nije bilo. Nije bilo dovoljno želje, intenziteta i kao da smo shvatili da je ovo tek jedna od mnogih utakmica. A radilo se o susretu u kojem smo stvarano trebali pobijediti! Narav igrača ne može se mijenjati dramatično. Sada sam u situaciji da ubuduće moram gledati tko će odigrati srčano, a onda ću se vjerojatno kriviti jer ću misliti da imati srca nije dovoljno i da mi treba kvalitete.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.