Joshua prognozirao pobjednika meča stoljeća između Furyja i Usika

Foto: fah

Tyson Fury i Oleksander Usik borit će se 18. svibnja u Saudijskoj Arabiji za titulu neprikosnovenog teškaškog prvaka svijeta. Trebali su se boriti u veljači, ali je meč odgođen zato što je hrvatski borac Agon Smakići na treningu nanio ozljedu Furyju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Borio sam se s Usikom, stoga mogu govoriti samo o iskustvu koje sam stekao protiv njega. Fenomenalan borac, vjerujem da će odraditi dobar posao. Nikad se nisam borio s Furyjem, pa ne mogu reći kakav će biti ili kako je sučeliti se s njime. Na temelju onoga što znam, reći ću da će Usik pobijediti”, rekao je Joshua za talkSPORT.

Inače, pratitelji boksa godinama zazivaju meč Furyja i Joshue s obzirom na to da su obojica Britanci. No, kako Fury i Usik u ugovoru imaju dogovoren revanš, pitanje je kada će doći do te borbe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.