Joško Jeličić poručio Vatrenima: ”Pobjedu protiv Slovačke valja posvetiti onima kojih se s pijetetom i ponosom prisjećamo, gradovima herojima, Vukovaru i Škabrnji”

Foto: snimka zaslona

Hrvatska nogometna reprezentacija pobjedom na Rujevici protiv Slovačke od 3:1 plasirala se na Europsko prvenstvo, svoje 11 veliko natjecanje od mogućih 13.  Sjajna statistika hrvatskog sportskog ponosa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novi uspjeh izabranika Zlatka Dalića na Instagramu je prokomentirao i bivši nogometaš Dinama i Hajduka, Joško Jeličić, koji je, dakako, čestitao izborniku i igračima:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Čestitke našim dečkima, izborniku i stožeru na ostvarenom cilju, Euru 2020. Logične oscilacije, proces smijene generacija, problem diskontinuiteta nastupa u klubovima, deficitarnost određenih pozicija, posebno nedostatak Šime Vrsaljka, učinili su ove kvalifikacije težim od očekivanog. Ne sumnjam da ćemo biti pravi kad je najvažnije. Ovu pobjedu i plasman na Euro, valja posvetiti onima kojih se i ne samo u ovo vrijeme s pijetetom i ponosom prisjećamo, gradovima herojima, Vukovaru i Škabrnji”, napisao je Jeličić.

Podsjetimo, na Europskom prvenstvu igrat će 24 reprezentacije, ždrijeb je 30. studenog u Bukureštu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.