Jovićevićeva mama: ‘Eh, da je moj Čedo proživio još koji dan, pa da vidi da je Igor i službeno postao trener’

Foto: fah

Tuga i ponos miješaju se u glasu Sanje Jovićević, prvo zbog edavnog gubitka supruga Čede, a ponos zbog toga što je sin Igor i službeno postao trener Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Eh, da je moj Čedo proživio još koji dan, pa da vidi da je Igor i službeno postao trener. Kad je bilo jasno da će zamijeniti Nenada Bjelicu, rekli smo to pokojnom Čedi, a on je kimnuo glavom i podigao palac gore. Bilo je to nekoliko dana prije njegove smrti”, ispričala je za 24 sata.

“U posljednje tri godine nisam propustila niti jednu utakmicu Dinama II u Zagrebu. Baš svaku sam otišla na Hitrec-Kacijan, ponekad se smrzavala i bodrila sina Igora i dečke. Jedva čekam da odem u Maksimir. Čim to bude moguće, dolazim na utakmicu, dati podršku Igoru. Bit ću na svakoj njegovoj domaćoj utakmici. Ponosna sam do neba zbog ovoga, a vjerujte mi i On. Ma cijela naša obitelj. Drugi sin Saša inače živi u Španjolskoj, ugostitelj je, ali od ožujka je u Zagrebu. Nama je Dinamo jako bitan. Igoru sam rekla da se prije svega brine za zdravlje i da uživa u novom poslu. Znam da je pred njim velika odgovornost, ali sam uvjerena kako će biti odličan. Njemu je ovo baš bio san. Živio je za ovaj dan, da bude trener Dinama”, ispričala je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.