Jug CO i Primorje EB potopili Partizan i Zvezdu!

Vaterpolisti dubrovačkog Jug Croatia osiguranja i riječkog Primorja Erste banke uvjerljivo su pobijedili Partizan i Crvenu zvezdu na otvaranju Lige za prvaka, drugog dijela Triglav vaterpolske lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vodeći sastav lige Jug CO je u Beogradu deklasirao Partizan 12-5, dok je Primorje bilo još uvjerljivije protiv Crvene zvezde pobijedivši na Kantridi 18-3.

Jug CO su do pobjede predvodili Miho Bošković s tri, te Nikola Janović i Loren Fatović sa po dva gola. Kod Partizana najefikasniji je bio Gavril Subotić s dva gola.

Primorje EB je do poluvremena vodilo 10-0, a potom spustilo ‘nogu s gasa’ za konačnih 18-3. Najbolji igrač utakmice bio je Sandro Sukno sa sedam golova, dok su Damir Burić, Ivan Krapić, Petar Muslim, Antonio Petrović i Javier Garcia Gadea zabili po dva gola. Kod gostiju među strijelce su se upisali Veljko Tankosić, Đorđe Bijelić i Aleksandar Njegovan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mladost je na plivalištu uz Savu pobijedila Mornar BS 11-6.

Na ljestvici vodi Jug CO sa 21 bodom, Primorje EB na drugoj poziciji ima dva boda manje, dok je treći Radnički sa 11 bodova.

REZULTATI:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Primorje EB – Crvena zvezda 18-3

Partizan – Jug CO 5-12

Mladost – Mornar BS 11-6

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Radnički – Jadran HN 5-4

POREDAK: Jug CO 21, Primorje EB 19, Radnički 11, Jadran HN 9, Mladost 7, Mornar BS 6, Partizan 6, Crvena zvezda 3

LIGA ZA OSTANAK

Budva – Medveščak 16-11

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jadran ST – Primorac 12-6

Branik – Vojvodina 6-17

POŠK – slobodan

POREDAK: Budva 14, Vojvodina 13, POŠK 13, Jadran Split 13, Primorac 4, Medveščak 3, Branik 0

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.